Recyclagegranulaten en natuurgrondstoffen

Adams Polendam biedt zowel natuurlijke grondstoffen aan als recyclagegranulaten. Deze kan je zelf ophalen, of je kan kiezen voor onze eigen leveringsdienst. Al onze producten zijn ook altijd te bezichtigen in onze drie vestigingen.

Filter

Reset filters

Soort product

Toepassing

Zand- en granulaatsoorten van de beste kwaliteit

Al onze natuurlijke grondstoffen worden zoveel mogelijk op een ecologisch verantwoorde manier aangeleverd, namelijk via schepen. Een deel van deze zand- en granulaatsoorten zijn afkomstig uit de Rijn-regio. Waarom? Omdat we dan zeker zijn van de beste kwaliteit. 

In elk van onze drie vestigingen kunnen grote hoeveelheden geleverd worden per schip. Dat is niet alleen handig voor ons, maar ook heel goed voor het milieu! En dat vinden wij als modern recyclagebedrijf natuurlijk heel belangrijk.

Ecologisch verantwoord

Milieuvriendelijk

Kwaliteit

Flexibiliteit

Grondstoffenhandel: ophalen of levering mogelijk

Onze grondstoffen worden voor twee doeleinden gebruikt bij Adams Polendam. Of ze worden verkocht, of we gebruiken ze in onze betoncentrale. 

Bij verkoop heb je de keuze om de granulaten zelf op te halen, met een vrachtwagen of aanhangwagen. Ben je zelf niet in de mogelijkheid om je producten op te halen? Dan kunnen wij deze ook leveren. Dit doen we aan de hand van ons eigen vervoer en ervaren chauffeurs. Zo beschikken wij over opleggers tot 28 ton of vrachtwagens met containers tot 13 ton. Onze chauffeurs zorgen voor een veilige levering!

Natuurlijke grondstoffen voor onze betoncentrale.

Naast verkoop worden deze primaire grondstoffen ook gebruikt in onze eigen betoncentrale. 

We produceren degelijk, kwalitatief sterk beton! We vervangen primaire grondstoffen zoveel als mogelijk door recyclaten. Informeer naar de alternatieven voor primaire grondstoffen en werk zo ook mee aan een mooiere wereld én meer circulariteit in de bouwsector.