Jouw stem telt : Meldpunt voor feedback en oplossingen

Beste buurtgenoten,

Bij Adams Polendam NV zijn we toegewijd aan voortdurende verbetering en we realiseren ons dat dit alleen mogelijk is met jouw waardevolle input. Daarom introduceren we ons Meldpunt: een plek waar klachten, zorgen en positieve ervaringen allemaal welkom zijn. We nodigen je uit om samen met ons te zoeken naar oplossingen.

Waarvoor kun je bij ons Meldpunt terecht?

Klachten en Zorgen: Erkennen dat er ruimte is voor verbetering. Heb je ergens problemen mee? Laat het ons weten via ons Meldpunt. We zijn hier om naar je te luisteren en samen naar oplossingen te zoeken.

Positieve Berichten: Heeft onze dienstverlening je positief verrast? Of heb je een uitzonderlijke ervaring gehad? Deel het met ons! Positieve feedback motiveert ons en helpt ons te begrijpen wat we goed doen.

Hoe bereik je ons Meldpunt?

We waarderen je eerlijke input en streven ernaar om samen met jou een betere ervaring te creƫren.

Stuur je meldingen rechtsreeks naar de opgegeven e-mailadressen voor elke werf. Dit zorgt voor een snelle en efficiƫnte communicatie.

E-mailadressen voor meldpunt :

Dank aan iedereen die actief bijdraagt aan het vormgeven van onze gemeenschap. Samen bouwen we aan een omgeving waarin elke stem gehoord wordt.