Nieuwe Mijlpaal: Adams Polendam NV Behaalt BENOR-Certificering voor Stortklaar Beton

Met trots delen wij het fantastische nieuws dat Adams Polendam NV op 18 januari 2022 de bevestiging heeft ontvangen van BE-cert dat onze betoncentrale in Geel BENOR-gecertificeerd stortklaar beton mag leveren. Dit markeert een belangrijke stap in onze ontwikkeling, slechts twee jaar na de lancering van de nieuwe betoncentrale en één jaar na de start van het certificatietraject.

Het BENOR-label staat garant voor grondige interne kwaliteitscontroles, uitgevoerd onder toezicht van een onafhankelijke externe certificatieorganisatie. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de strenge specificaties van NBN EN 206-1 & NBN 15-001, inclusief het toepassingsreglement TRA550.

Deze certificering versterkt onze positie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige bouwmaterialen en is een mijlpaal in de verdere ontwikkeling van onze site in Geel.

Dankzij onze toegewijde service en kwaliteit bedienen wij aannemers en particulieren in de Kempen en omstreken op hun wenken. Naast ons bestaande assortiment van Copro/Certipro gecertificeerde granulaten en magere mengsels (TRA 21), introduceren we nu met trots BENOR-gecertificeerd stortklaar beton.

Vanuit onze cementsilo's voorzien wij chapewagens van materiaal en vullen we ze met aangepast chapezand. Bovendien beschikt Adams Polendam NV over een ruim aantal afzetcontainers voor diverse bouw- en sloopafvalstoffen, en bieden wij een uitgebreid gamma natuurlijke grondstoffen aan. Hierdoor kunt u bij Adams Polendam NV terecht voor "bijna" alles op één adres.

Heeft u binnenkort een project met stortbeton? Neem gerust contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden!

Adams Polendam NV Telefoon: 32 14 61 71 83